torstai 5. tammikuuta 2017

Tapetteja

Tapetointia on harjotettu, ku pakkasia pitelee. Isäntä tapetoi, minä katon sujuvasti vieressä :) ja neulonuki vähäsen oon katellessa.



Yläkerran, ei tätä nyt käytäväksikään kehtais sanua, aula sitte, on työn alla just nyt. Tapetti Pihlgren & Ritolan mallistosta, Minikukka.



Tyttöasukkaan huoneen yks seinä on tapetoitu Pihlgren & Ritolan Silkkirokokoolla, tyttö ite valinnu. Verhon takana on sisällekäveltävä vaatehuone ja ovien takana säilytystilaa hyllyineen, mm. meiän askartelukaappi.



Poika-asukkaan huoneessa taas valinta osui P&R:n Sembramäntyyn. Poika joutuu sietämään remontoinnin aiheuttamaa tavaroitten kulkemista, nyt kuivamassa vanha kommuuti, jonka poika kyllä aikoi ottaa itelleen pelikaapiksi. Linja-autonpenkkisohvaa (kiitos vaan Kalevi-papalle!) vastapäätä on pojalla peliluola.



Kyllä me täällä taretaan, mitä nyt vähä on ikkunat ja ulko-ovi jäässä, sisäpuolelta. Ei sitäpaitsi oo ennää ees -26 astetta pakkasta! Aamulla oli vähä yli -30. Sisällä +15,5.



Portaikko tapetoitiin halpis-paperitapetilla ja maalattiin päälle. Maali on ite tehty munatempera ja sävytetty luonnollisesti kans ite. Olin vähän epävarma tästä väristä, mutta ku ite tekkee, saa semmosen ku tullee, näihän se on. Ehkä se nyt mennee, ihan sattu portaitten väri sopivaksi kyllä tähän seinään, se onni kuitenki. Portaijen väriki on ite sekotettu Betoluxiin.
Hirsiseinän yläpuolella näkyy talon entisen etuseinän lautoja. Mää halusin ne tuohon, ikäänkuin muistuttamaan, että tämä talo on vanha. Seinän väri riitelee nuitten kans valitettavasti, mutta saa nyt olla näin, katotaan totutaanko. Paria hyllyäki tähän nuista laudoista toivoin, että saa taidetta esille, lasten ja vanhempien tekijöiden. Tässä portaikko on siis aika korkia.



Laudotus portaitten yläpäästä kuvattuna.



Remonttikissa Sulo, aina siellä missä tapahtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti