torstai 26. tammikuuta 2017

Kodinhoitotila eli pikkukamari

Yks huone se on melekein valamis.

Entinen pikkukamari eli nykynen pikkukamari eli kodinhoitotila tapetoitiin Pihlgren&Ritolan Kaakeli-tapetilla, värinä oliivi.



Kaapien ovet ostettiin käytettynä vanhalta papparaiselta ja kaappien seiniin käytettiin vanhasta eteisestä purettuja sisarpaneeleita. Näitä ei saa kuulema maalata :)
Tämmönen tilaki pittää nykyaikasessa kodissa näemä olla, ku ei haluta pakastimia roimottammaan pirttiinkään, ja vessa ja kylpyhuone ovat niin pieniä, ettei pesukone mahu niihin.



Pyykkilaatikon/penkin mies teki samaisista eteisen purkupaneeleista ja minä halusin, että se maalataan samanväriseksi ku muutkin laatikot tässä talossa.



Ikkuna on järvelle päin, oviaukko (josta puuttuu ovi vielä) on ruokakomeroon, jonka läpi pääsee pirttiin. Ruokakomeron paikalla oli ennen (eli 1990->) vessa ja nykynen vessa, eli tuo, jonka ovi on "lehmäkuvioinen" (pojan kaverin sanojen mukaan) on entisen saunan paikalla. Ihan ennenhän tässä on ollu pitkä kamari, samanlainen ku toinenki tässä vieressä. Kaikki tähän taloon hankitut ovet on luonnollisesti vanhoja ja oottavat kunnostusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti