perjantai 11. marraskuuta 2016

Elämää talossa ja navetassa

VAROITUS: Saattaa sisältää kuvamateriaalia, joka järkyttää siisteyshenkilöitä.

Työ- ja kaikenlaistenasioittenhoito-rakennus- kiireisen viikon jälkeisen kaaoksen selvittelyä. Kyllä hermo lepää, ku viikonloppu alkaa näin :P Perus.Tosin ollaanhan me tässä mökissä yli kolme vuotta asuttu vaikka minkälaisissa olosuhteissa, joten tämä kaaos on kevyimmästä päästä. Mutta ku nyt on jo melekein kerenny tottua, että pirtissä ei niin hirviä kaaos ennää oo, kun lapset on saaneet omat kamansa vintille. Perijantaita me on pietty siivouspäivänä, joten tännään pittää pinnistää, niin etes osan viikonlopusta saa olla rauhassa - ja tehä töitä. Ja navettatöitä, kyllä!

Meille tuli 2 vuohityttöä keskiviikkona; ja sepä se onki tuonu oman kiireensä tähän viikkoon, ku on pitäny hoiella tietysti kaikki paperiasiat ja tarvikeostot ja heinien ja olkien ym haut töitten lisäksi. Ja sitte niien kanssa on tietysti kulunu aikaki hyvin, ku on ne niin <3
Olin aikonu ens kesäksi pyytää kesälaitumelle meille vuohia tutulta, mutta nyt tuli yllättäen tilaisuus pelastaa nämä 2 tyttöstä joutumasta teuraaksi - eikä se lopputulos olis ollu entisen omistajankaan toive. Tytöt asustelee naapurin navetassa, koska meiän oma on romahdusvaarallinen eli ei eläimille sopiva.


Meiän ja naapurin tyttö tekivät navetta-asukeille nimikyltit. Koska ne on taiteilijoita :)

Oli meilä sentään pizzapäivä. Meiän lähikaupasta Kyläkauppa Satumaasta saa maailman parhaat pizzat, kiitos nam!

Seuraavaksi varmaan sitte kuvia siitä, mitä talon isäntä on ahertanu täällä viime aikoina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti