torstai 7. syyskuuta 2017

Syksyttää, sano Sämpyki :D

Hirviää kiirettä pittää. Oon alottanu työt. Ja jotakin muutakin hommaa vissiin on. Kanala valmistu, kuvia myöhemmin. Mun päivät lähinnä mennee eläinten ja kasvien kans, välillä kuskaan nuorisoa ja oli tässä iso tapahtumaki, jossa meiän koko perhe oli mukana. No ei oo nyt kuvia siitäkää.



Tässä vähä kanalaa. Ulkovuorilaudat käytiin purkaan Kilposilta, kiitos vaan kovasti :)



Tässä jotaki satokuvia pellosta. Onnistuin eka kertaa kaalinkasvatuksessa - oikeesti on kyllä ollu vain hyvä vuosi kaalille... Parsakaalia, keräkaali, lehti- ja kyssäkaalia on tullu. Myöski kaskinauris oli positiivinen yllätys, nami. Sipulia tuli ihan kauhian palijon ja hyvälaatusia, niitä on uunin päälys täynnä nyt. Vuohit vain meinaa karata kaalimaalle...



Kerppuja oon kans hiki hatussa tehny, välillä haasteena sateiset kelit. Meille tulevat kuivaheinät tehtiin valitettavasti vasta nyt, joten niissä ei taija palijon olla ravinteita, mutta onneksi on monenlaatusta kerppua, pihlajanmarjoja on kans paljo kuivamassa. Tässä ei suinkaan oo kaikki kerput, niitä on myös leikkimökki täynnä :)

Isäntä korjas rantamökkiäki vähäsen velpojan kans.



Kuistin reunahirsi piti vaihtaa ja pari lautaaki. Portaat oli puonnu jo vuosia sitte.

Ja sitte kevennys loppuun...


matka navetasta laitumelle on ylleesä kovin pitkä (koska joka ikinen puska pittää maistella), ja tällä kertaa siihe sattu vielä yks hiaste lissää.

1 kommentti:

  1. Hienoa, että saatiin puutavara kiertoon. Hullua polttaa ne taivaan tuuliin kun niistä on hyötyä jollekin. Terkkuja!

    VastaaPoista