torstai 2. helmikuuta 2017

Miten meillä taas näyttää tältä?

Kyllä on taas tavarat levällään. Pirtti on ku minkäki pommin jäliltä.



Pari päivää sitte tilanne oli tämän näkönen. Huomatkaa, että pöytä on katettu ;D
Siis on levytyksen aika pirttiinkin tullu. Nyt meinaa tulla kriisi, sillä blogin nimi on Hirrenpäitä lukemassa - ja nyt se lukeminen loppuu, melekein kokonaan. Eteisen seinähän meillä jäi hirrelle, kuten ehkä muistatte. Muualta ne on nyt piilotettu. Harmillista, ne oli niin kovin tunnelmalliset; mutta valitettavan huonokuntoiset, että oisi kehannut esille jättää ja tokikin siivoamista helpottaa, kun on maalatut ja tapetoidut seinät.



Tänä iltana näyttää tältä. Tässä on levytyksen lisäksi muitaki pikkuprojekteja. No, laatotus tietenki ja putkihommiaki piti vähäsen tehä, kun on 90-luvulla laitetut putket tuolla lattialla. Laatat on peräisin kylän vanhan, nyt jo edesmenneen, miehen jäämistön huutokaupasta, ja riittivät nipinnapin tuohon välitilaan. Kuviolaatat ei riittäny ihan, joten muutamia valkosia jouduttiin laittaan tuonne sivuseinälle. (Samaisesta huutokaupasta on meiän korjaukseen käyttämät hirret, yläkerran kylppärin laattoja osa ja muutakin varmasti, joita en nyt ees muista tässä.)

Muita projekteja tässä on ollu tiskialtaan alla lattian loppuun tekeminen; juurikin niien putkihommien vuoksi ja sen maalaaminen, samalla muutamien kynnyksien maalaaminen. Tänään mies on tehny tuohon vihreeseen vanhaan tiskipöytään uuen kannen, koska entinen oli pellitetty ja huono, samoin hyllyjä piti uusia homehtuneiden tilalle. Tämä kaappi on peräisin, ehkä, muistimme mukaan, tuttavan vanhempien luota. Myöskin tähän kanteen on yritetty maalia sekotella; ei oo heleppo homma! Ei oo ihan vielä hanskassa tuo maalisävyjen sekottelu, saa sitä mitä sattuu tulemaan :S
Ens viikon alussa näkkyy olevan tapetointikelit sitte. Isoon kamariin sillon tapetit, vihdoin :)



Minä käsipuoli ompelijatar en oo juuri näihin hommiin voinu osallistua, kun ei käsi oikein kestä vasarointia, siivoillut oon ja tämmöstä käsityötä tehny. Tästä tullee opaste meille.



Ja aina pittää kaaoksen keskelle yrittää laittaa jotakin kaunistaki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti