sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Maalaishommia

Nyt piti viimen ehtiä tälle talavelle tärkeisiin maalaishommiinki. Isäntä kaato ja minä ja lapsetki vähän malliksi haalattiin oksia. Runkojen haaluu jäi melekolailla isännälle, ku hanki on ainaki 200 metriä syvä ja mulla oli kuumetta 50 astetta. Oli meillä hevosvoimiaki vähä apuna kauempaa kaajetuille rungoille. Uljas musta ratsumme Caddy toimi kuletusjuhtana.

Eipä tuosta metästä vielä juuri ees nää, että on kaajettu, paitsi tuosta roskamäärästä. Ja toinen rupiama eessä lähipäivinä.Vielä tässä on mitä kaataa.Oon virkannu tämmösen portin meille opasteeksi; kun meille ei kukkaan ossaa ja kartatki neuvoo väärin. Mullahan on Ompelimo nyt kotona, tosin oon sairaslomalla ja oottelen kädenleikkuuta näinä viikkoina.Lapsilla on valmistumassa puumaja (ihan varmasti pian valmistuu, alotettu kesällä 2013)

2 kommenttia:

  1. Meinaa aina iskeä alemmuuskompleksi, kun muissa blogeissa on päivityksiä joka toinen päivä, mutta itselle ei koskaan tapahdu mitään mainitsemisen arvoista kuin korkeintaan kerran viikossa. Näkyy onneksi olevan muitakin, joilla ei joka päivä puhalla uusia tuulia remontin yms saralla! :D Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehei tämä minu blogi elläis pelekillä remonttipäivityksillä ja on niin palijo muutaki hommaa ku tämä :) Kuin myös aurinkoa sinnekin!

      Poista