perjantai 17. maaliskuuta 2017

Päivitys

Pläjjäytettinki heti aluksi tämmöset kuvat, että on tullu jollaki huhkittua ulukohommissa, itehän oon ollu lähinnä tietokonneen ääressä. Kaavettiin alakuviikolla, molemmat lentsusina, toinen mokoma puutavaraa - ja vieläkää ei huomaa juuri, että on mittää kaajettu. Paitsi tuosta halakopinosta. Tuo ohuempien runkojen pino alemmassa kuvassa on tarpeeseen säästettyjä ja ne oottaa kuorimista, jonka tekkee tämä käsipuoli (huomatkaa, että 5 on jo kuorittu!); niistä tullee nimittäin vuohien aitaukseen toloppia. Hiillostettaan päätki niinku ainaki.
Niin ja miksi minä sitte oon istunu vain tietokonneella. Meillä oli lasten kanssa taasen näytelmähommia. Lapset on näyttelijöinä nuorisoseuran harrastajateatterissa ja nyt oli läheiseen kylpylään tilattu perinneilta, jossa olin juontajana ja vähä extranäyttelijänäki, kun osa porukasta oli reissuillaan. Tein siis juontoja ja muita paperihommia ja silittelin asuja jne. ja totta puhhuin mun pitäsi pitää leikattava käsiki suojassa. Eivät kuulema leikkaa, jos on haavoja tai rikkeämiä.Oksat ei oo maljakossa tietenkään ihan silimänilona, koska minen tykkää hamstrata tavaroita tai laitella koristeita esille, jos niillä ei oo jotaki käyttötarkotusta. Noh, nämähän on tietysti sitä varten, että ne tekkee viheriää ja sitte ne päätyy vuohien suuhun. Tai voi niistä itelleki ottaa makupaloja. Ja koska meillä on joka puolella tiluksia oksakasoja, niin näitä riittää. Nuo keramiikat takana näkyvässä astiakaapissa on melekein semmosta tyhyjänpäivästä tavaraa, mutta menköön. Isäntä ei antanu hävittää, kuuluvat kuulema vanahaan talloon. No voi niistä ainaki puolia käyttääki, on käytettyki.

Eipä nyt muuta ku hyvvää viikolloppua kaikille!
1 kommentti:

  1. Nyt alkaa näyttää oikianlaiselta kasalta puuta, että hirsitalossaki tarkenee ens talven! Minä "ammattilaisena" terotin isännälle moottorisahan, saa nähä, menikö sen paremmin mulla ko hänellä... :D

    VastaaPoista