maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kahenkeskistä aikaa

No mehä ei oo koskaan harrastettu isännän kans tämmöstä kahenkeskistä aikaa. Koska ei me olla oikeestaan kaivattukaa, ollaan perheihimisiä ja koska meiän neiti sairastu aika pienenä diabetekseen, niin ei sitä oo voitu jättääkään hoitoon sillon vielä. Meiän lapset on kyllä melekeen vauvasta asti olleet viikonloppuja mun vanhempien luona ja mun äiti opetteli heti diab.hoidon, kun neiti sairastu, että tilanne helpottu kyllä pian. Pienen deen kanssa vaan on vähän haastavaa, en siitä sen enempää ala avautua. * Ja aina, ku lapset on ollu mummulassa, me on tehty rakennushommia; niin entisessä uuessa talossa ja niin tässäki nykysessä vanahassa talossa.

* Muoks: Nyt löysin sen jutun, jossa kerrotaan päivänkulusta deeperheessä, tosin tässä lapsi on jo 12 eli ei ihan pieni. Mutta pääpiirteittäin näin se mennee. Jos jotakuta kiinnostaa lukea: Tässä

Mutta siis tännään me lähettiin kahelleen ajeleen heti, ku lapset oli lähteny kouluautoon. Käytiin parissa paikassa kattomassa, josko olis meille sopivaa purkulautaa/urakkaa, että saatas tarpeita vuohien aituuksia varten. Ekasta tärppäs, toisessa ei koko lautakasaa ollukaan.
Käytiin oikeen shoppailemassaki, nimittäinki Muhoksen Halpahallissa ruokaostoksilla ja Vaalassa Pänikässä ja Piirongissa, joka myypi wanahaa tavaraa ja nykysin valitettavasti myös palijon uusvanhaa krääsää. Kirpparillaki käytiin.

Mun löytöjä yllä

Tännään herkkuruokana Pakasteen tyhyjennystä eli kesäkurpitsalasagnea, nam! Ainoastaan tomaattimurska oli ns. tuoretta, muut pakasteesta.Kevväinen sisustuselementtiki alakaa täyttyä.Ja tämmösen laittelin ovenpieleen; pirtin oven pieleen vielä, ku on niin kylymät yöt.


2 kommenttia:

  1. Oo, narsisseja! Kevätkukat on kyllä ihania. Ite en voi vastustaa esikoita, ne tosin kukki jo ja nyt yritän pittää ne hengissä niin kauan, että saan ne kukkapenkkiin istutettua 😁 kirpparille tms ei uskalla, tuossa vähän väläyteltiin nääs keittiön lattian purkamista tälle viikkoa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo määkin ostan joka vuosi näitä narsisseja, että saan ne istuttaa sitte ulos ja on ne jotku jopa kasvaneetki sieltä uuestaan. Vaan ku on niin kylymä aina alkukesä. No nyt teillä rupesi etenemmään hommat :)

      Poista